Half bewolkt-2.1 ℃

De Elfentuin in Amsterdam

De Elfentuin

Kinderdagverblijf De Elfentuin, een dag opvang voor baby’s, dreumesen en peuters!

De Elfentuin is een dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Het kinderdagverblijf creëert een sfeer van warme geborgenheid met een natuurlijk ritme van kleine ritueeltjes als rust, regelmaat en activiteit.

Elk kind is een individu met een specifieke aard en aanleg die zich uit in de behoefte aan bepaalde prikkels, volgens de visie van De Elfentuin. Zo streven zij ernaar om het aanbod af te stemmen op de behoeften van elk kind binnen aanvaardbare grenzen. Het beleid is er op gericht om, in voortdurende samenspraak met de ouders, de voorwaarden te scheppen waarbinnen elk kind veilig de eigen ruimte kan verkennen en uitbreiden, en leert delen met groepsgenootjes.

De Elfentuin wordt geleid door Kim Bakker, een professionele fee die samen met haar pedagogisch geschoolde elfen een opgeruimde sfeer weten te creëren. Zij zorgen samen voor een gevarieerd aanbod van didactische werkvormen, afgestemd op, resp. de zintuigelijke, emotionele, sociale en cognitieve ontwikkeling en ontplooiing van de baby’s, dreumesen en peuters die aan onze zorg worden toe vertrouwd. De Elfentuin gelooft in de kracht en rust, regels en regelmaat, samen spelen en leren, dansen en zingen, en lekker kliederen en dromen. Wij houden ook van sprookjes, verhaaltjes, fantasie en creativiteit. Lekker spelen, spetteren en modderen in de buitenlucht in onze fijne tuin, maakt het sprookje compleet. Wij beschikken over een veiligheid en gezondheid inventarisatie die dagelijks onze aandacht heeft. Deze liggen ter inzage op ons kinderdagverblijf

Foto's van De Elfentuin

De Elfentuin image 1
De Elfentuin image 2
De Elfentuin image 3
De Elfentuin image 4
De Elfentuin image 5

Zoek een bedrijf in Hilversum:

De Elfentuin
Adres
Geulstraat 24
1078LA Amsterdam
Telefoon
020-6751275
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Elfentuin. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map