Op zaterdag 9 november 2019 geeft Danielle Forrer een workshop met kristallen schedels. De schedels bieden een bedding van veiligheid en vertrouwen waarbinnen je onder hun begeleiding gemakkelijker kunt groeien en helen.

Leren werken met kristallen schedels
Een kristallen schedel is een steen, kristal of mineraal, geslepen en gepolijst in de vorm van een schedel, waarin een schedelbewustzijn is uitgenodigd. Het is dus een fysieke vorm met daarin een bewustzijn, net zoals wij als mens een fysieke lichaam hebben. Dit schedelbewustzijn heeft ons bijzonder veel te bieden! In deze workshop gaan de deelnemers volop met Danielle aan de slag met de schedels om dat te ontdekken. De nadruk ligt echt op het beleven, doen en ervaren. Natuurlijk onder de deskundige begeleiding van Danielle. Zij zal als tolk fungeren en bewust maken, bevestigen en verduidelijken wat er allemaal gebeurt bij en met de deelnemers.

Openstellen voor het schedelbewustzijn
Het contact met het schedelbewustzijn helpt je als een brug om ontvankelijker te zijn voor boodschappen en begeleiding van onstoffelijke wezens van licht en liefde (zoals engelen, opgestegen meesters en lichtwezens vanuit het universum). Daar is het nu tijd voor! De schedels helpen je goed te luisteren en ontvankelijk te zijn. Het maakt bovendien dat je leert onderscheiden wat zuiver en ondersteunend bedoeld is en wat vanuit een andere bron afkomstig is.

Ondersteuning bij spirituele ontwikkeling & groei
De schedels bieden een bedding van veiligheid en vertrouwen waarbinnen je onder hun begeleiding gemakkelijker kunt groeien en helen. Ze ondersteunen je om je energieveld te verruimen en te versterken en een veel ruimer begrip van ZIJN te ervaren. De schedels bieden heling, verschaffen kennis, ondersteunen, wijzen de weg, moedigen aan, bevestigen, etc.

Voor deze workshop neemt Danielle haar ‘team’ van schedels mee. Dit team werkt al jarenlang met Danielle samen. De deelnemers mogen tijdens de workshop ook leren werken met deze schedels. Ze zijn echter niet te koop. Danielle neemt ook een aantal nieuwe schedels mee die wel te koop zijn.
Er wordt gewerkt in kleine groepjes. Wil jij erbij zijn, geef je dan op via de praktijk website:

Meer informatie of opgeven kristallen schedel workshop 9 november 2019