Hilversumsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt9.1 ℃

Schoonheidssalon Time-Out in Hilversum

Bezoekadres:

Schoonheidssalon Time-Out

Schapenkamp 1281e verd.
1211PB Hilversum
003135-6836767
cityspatimeout@gmail.com
https://www.cityspatimeout.nl

Schoonheidssalon Time-Out

City Spa Time-Out Hilversum is niet zomaar een heel goede schoonheidssalon....Wij zijn in 2014 (Nationale Wellness Verkiezing 2013/2014) verkozen tot de beste City Spa in Noord-Holland!

Bij ons wordt gewerkt volgens het City Spa concept. Een concept dat overkwam vanuit New York en andere grote wereldsteden. Behandelingen (ontspanning of verzorging) worden geheel afgestemd op het drukke leven van de moderne stadsmens. Het regelmatig bezoeken van een City Spa is in die grote steden vaak een vast onderdeel van hun lifestyle. Denk daarbij aan een pedicure na een dag te hebben geshopt; een lekkere gezichtsbehandeling in je pauze of een kleine relaxte massage (bijvoorbeeld stoelmassage) voor of net na je werk.

Een City Spa is een schoonheidssalon en dus géén Wellness Spa waar je een hele dag kan vertoeven. Een dagje naar een afgelegen Spa (wellness) kost gauw veel tijd. Bij City Spa Time-Out in Hilversum kun je juist gemakkelijk van een ontspanningsmoment en/of verzorging genieten. Dat zonder de hele dag kwijt te zijn.

In onze schoonheidssalon kun je optimaal genieten van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, diverse massages, duo behandelingen (samen op een stoel en om en om worden behandeld), jeugd behandelingen, een voetmassage of zelfs een unieke Beauty High Tea (beter bekend als 'Beauty - Thé Complet'): beauty behandelingen en thee met lekkernijen.

Neem contact op met de beste schoonheidsspecialist in Hilversum en vraag naar alle mogelijkheden. Schoonheidsspecialiste Damella, zal samen met je kijken welke schoonheidsbehandeling het best bij je past. Jij staat immers centraal en de schoonheidsbehandeling zal dan ook goed worden afgestemd op de behoefte van huid, lichaam en geest.

Damella heeft ruim 20 jaar ervaring. Naast haar opleiding tot schoonheidsspecialiste, heeft ze vele cursussen en trainingen gevolgd voor haar werk. Zo kan ze jou zo goed en tevreden mogelijk van dienst te zijn. Haar kennis van de merken die ze gebruikt en het continu blijven volgen van de ontwikkelingen op haar vakgebied, zorgen ervoor dat ze up-to-date kan behandelen en adviseren.

Of het nu gaat om een specifiek huidproblemen of een ontspannende wellness behandeling, bij City Spa Time Out in Hilversum ben je aan het juiste adres. We doen het voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor alle huidtypen. Door met verschillende grote merken te werken bieden wij voor elk budget een passende behandeling.

Ervaar dit fantastische gevoel zelf en maak een afspraak met de centraal in Hilversum gelegen City Spa!

Foto's van Schoonheidssalon Time-Out

Schoonheidssalon Time-Out image 1
Schoonheidssalon Time-Out image 2
Schoonheidssalon Time-Out image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Schoonheidssalon Time-Out. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map