HILVERSUM – Op zondagochtend 11 februari hebben aan de Groest/Leeuwenstraat twee mishandelingen plaatsgevonden. Er is inmiddels een verdachte aangehouden. De politie is nog op zoek naar meer informatie over deze incidenten.


In het Hilversumse uitgaansgebied de Groest zijn twee mannen het slachtoffer geworden van mishandeling. Zondagochtend 11 februari rond 5.45 uur vond er een confrontatie plaats tussen de verdachte en de slachtoffers. De verdachte, een 20-jarige man uit Hilversum, stak het eerste slachtoffer met een mes. Uit onderzoek is gebleken dat de verdachte op een later moment ook de andere man heeft mishandeld. De slachtoffers waren beide gewond en zijn in het ziekenhuis behandeld. Ze maken het naar omstandigheden goed.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de incidenten en de verdachte. Heeft u iets gezien, gehoord of andere informatie die ons verder helpt, neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000 (gratis) of via onderstaand tipformulier.