HILVERSUM - De lente is begonnen. Na regen komt zonneschijn. De Vrijwilligerscentrale bedankt u met de actie ‘Hilversum bedankt!’ voor alle inzet. Wie vrijwilligerwerk wil gaan doen, ontvangt nu tijdelijk een paraplu in de vorm van een tulp. Op = op.

De afgelopen coronajaren stond vrijwilligerswerk onder druk. Zo kon er tijdelijk geen vrijwilligerswerk worden gedaan bij veel zorglocaties vanwege lockdowns. Ook was de kunst- en cultuursector regelmatig gesloten en moest afstand worden bewaard. Maar ondanks deze belemmeringen heeft dat de Hilversumse vrijwilligers niet weerhouden om zich te blijven inzetten. Juist door de afname van sociale contacten, groeide de behoefte! Zo bleef het aantal aanmeldingen voor vrijwilligers redelijk gelijk en meldden zich ook een nieuwe groep jongere vrijwilligers aan.

Ook zin in vrijwilligerswerk én een paraplu?

Zin om uw talent in te zetten en sociale contacten op te doen? Veel organisaties in Hilversum zijn op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligerscentrale Hilversum heeft ook nog een vrijwilligersvacature open staan. Registreer u op www.vchilversum.nl. Na registratie kunt u de paraplu ophalen op de spreekuren van de Vrijwilligerscentrale Hilversum (Eemnesserweg 109, maandag: 10.00 - 13.00 uur, woensdag en donderdag: 13.00 – 16.00 uur). Let op! Op=op!