IJSSELSTEIN - Van 12 t/m 14 augustus strijkt het HOPPAAA! foodtruckfestival weer neer op het Podium terrein in IJsselstein. Deze keer met de XL nostalgische zweefmolen met maar liefst 32 zitjes! Voor zowel jong als iets ouder is dit een geweldige belevenis. Ook zijn er andere foodtrucks te vinden dan in mei en is er weer een aangename muzikale omlijsting die zorgen voor de ‘Ohja momentjes’.


De Wijnclub, borrelplanken, speciaalbieren en zomerse salades en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, glitter tattoos en de Cocktailbar, dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival. Kom Hoptimaal genieten bij foodtruckfestival HOPPAAA!

Van gamba spiesjes, verfrissende smoothies en proeverijtjes

Een pastasalade, heerlijke carpaccio en gamba spiesjes kun je halen bij Knul van Smul, een foodtruck die meerdere keren dit jaar op het HOPPAAA! festival staat. Heb je meer zin in fish & chips, dan check je in bij de Vismeiden. Voor de stevige trek zoals een ambachtelijke burger van eigen boerderij of een op hout gestookte pizza vanuit een oude brandweerwagen meld je je bij Bommelbeef en Baksoven. Er zijn goed gevulde hete piepers met o.a. Vlaamse stoof en zalm, wafels op een stokje met diverse toppings, New Yorkse hotdogs, Spaanse churros en de smakelijke saté komt zo van de bbq af. Voor ieder wat wils dus. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit IJsselstein en omstreken.

Speciaal bieren van Brouwerij de School, De Wijnclub en de Cocktailbar

Een Juffie Blond, een Strafwerk Tripel of een I.P.A. (Pi). We hebben 3 bijzonder lekkere speciaalbieren van Brouwerij de School op de kaart staan. Ga je liever voor een zomerse kan Sangria of een Aperol Spritz, je kunt ze halen in de speciale herbruikbare festivalglazen bij de Huisbar.

De succesvolle Wijnclub is uiteraard ook weer aanwezig!
Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten.

Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club!
Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereid.

De XL nostalgische zweefmolen en schminken van prinses tot piraat

De XL zweefmolen staat te shinen op het veld en de kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops voor kids kun je hier terecht.

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek.
Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren
het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Neem je vrienden en picknickkleedje mee, nodig je buren uit en spreek af met je collega’s voor weer eens een teamuitje. Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van IJsselstein.

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data: 12 t/m 14 augustus

Tijden: Vrijdag van 15:00 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00.

Locatie: het Podium terrein in IJsselstein

Kom bij voorkeur op de fiets of lopend.

Toegang is gratis net zoals alle optredens.

Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.com

Facebook evenementen van Bruisend waar ook de muzikale invulling te vinden is: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal