HILVERSUM - De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van de mishandeling dinsdagmiddag 30 juni op het Peter Planciusplein in Hilversum van een 14-jarig meisje uit die plaats. Het slachtoffer werd in elkaar geslagen door een groep jongeren en liep daarbij letsel op aan haar gezicht.


De mishandeling vond plaats rond 15.30 uur op het schoolplein. Een getuige zag het gebeuren en ontfermde zich over het meisje. Iemand anders belde later de politie. Het meisje heeft gesproken met de politie maar wilde geen aangifte doen. Desondanks is de politie ambtshalve toch een onderzoek gestart omdat een forse mishandeling als deze niet onbestraft mag blijven.

Uw tip!

Voor dit onderzoek komt de politie graag in contact met andere getuigen die ook iets hebben gezien van het voorval, of mensen die meer weten over de daders en/of achtergronden van de mishandeling. Nadrukkelijk vragen we ook jongeren uit de omgeving van het meisje en haar belagers om informatie met ons te delen. U kunt hiervoor onderstaand tipformulier invullen, of contact opnemen via 0900-88 44. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaad.nl.