Hilversum - Een 37-jarige man raakte vrijdagmiddag 1 maart bij een steekincident in een woning aan de Vaartweg ernstig gewond. De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. De recherche is specifiek op zoek naar mensen die rond 16.00 uur een witte VW Golf in de omgeving van de Vaartweg hebben gezien.

Die middag even voor 16.00 uur kwam de melding binnen. Agenten troffen in de woning de zwaargewonde man aan. Een traumahelikopter werd ingezet en het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Hij werd direct geopereerd aan zijn verwondingen en zijn gezondheidstoestand is als stabiel te omschrijven. De recherche doet onderzoek naar de aanleiding en toedacht van dit steekincident. Later die dag meldde een 58-jarige man uit Hilversum zich op het politiebureau. Hij werd vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het steekincident aangehouden.

De recherche is op zoek naar mensen die vrijdagmiddag rond 16.00 uur in de omgeving van de Vaartweg een witte VW Golf hebben gezien. Deze reed na het steekincident met hoge snelheid weg. Mogelijk dat deze auto is opgevallen door zijn rijgedrag en dat mensen bijvoorbeeld met een dashcam opnames hebben gemaakt.

Uw Tip!

Was u rond 16.00 uur op of in de buurt van de Vaartweg in Hilversum en bent u getuige geweest van het steekincident? Of heeft u rond 16.00 uur een witte VW Golf hard zien rijden in die omgeving? Geef uw informatie dan door via 0900-8844, of maak gebruik van het onderstaande tipformulier. Ook beeldmateriaal kunt u via dit tipformulier uploaden. Anoniem tippen kan ook, bel dan 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.