HILVERSUM - Op woensdag 18 december vindt rond 11.50 uur een ernstige aanrijding plaats tussen een fietser en bromfietser op de overgang van het Kininelaantje naar de Nieuwe Havenweg. De politie is op zoek naar getuigen.


Op het Kininelaantje rijdt rond 11.45 uur een fietser vanuit de richting ‘s-Graveland naar de Nieuwe Havenweg. Achter hem komt een bromfiets aangereden. De bromfiets en de fietser raken elkaar en komen beide ernstig ten val. De fietser, een 84-jarige man uit Naarden raakt daarbij zwaar gewond en wordt naar een ziekenhuis overgebracht. Ook de bromfietser, een 58-jarige man uit Naarden is naar het ziekenhuis vervoerd.


Heeft u iets gezien?
Om de toedracht en omstandigheden van de aanrijding te kunnen vaststellen, heeft de politie op het Kininelaantje/Havenweg onderzoek verricht. Wij zijn echter ook op zoek naar getuigen die het ongeval daadwerkelijk gezien hebben. Heeft u iets gezien en ons nog niet gesproken? Of heeft u wellicht camerabeelden van de situatie? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of het onderstaande tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000 of M-online.