Een vrouw op leeftijd uit Hilversum is tijdens haar vaste boodschappenrondje beroofd van haar tas, met daarin een portemonnee en pinpas. Dat gebeurde op 23 april 2019. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 5 juni 2019 van het tv-programma Bureau NH van RTV NH.

Straatroof

Omdat de twee daders nog altijd niet gepakt zijn, vraagt de politie in Bureau NH extra aandacht voor de brutale straatroof.

Het slachtoffer wordt op de bewuste dag door twee personen gevolgd. Nadat ze bij een supermarkt aan het Noordse Bosje is geweest, loopt ze richting de 's Gravelandseweg. Op bewakingsbeelden is te zien dat ze voor en na het winkelbezoek wordt gevolgd door deze twee onbekenden.

Pinnen

Zij worden ervan verdacht dat tas van de vrouw te hebben gestolen. Er is later met de pinpas geld opgenomen. 

Weet u meer over deze zaak? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.