HILVERSUM - Maandag 12 juni werd de woning van een 29-jarige man uit Hilversum gecontroleerd. De man kwam in beeld na een verkeerscontrole, waarbij drugs bij de auto werd aangetroffen. Tijdens de doorzoeking van de woning vond de politie vervolgens een vuurwapen, een grote hoeveelheid munitie en enkele kilo’s harddrugs. De man is aangehouden.


Verkeerscontrole

De 29-jarige verdachte werd in de week voor zijn aanhouding gecontroleerd tijdens een verkeerscontrole. Tijdens de controle zag de politie bij de auto diverse zakjes met vermoedelijk verschillende soorten drugs liggen. De politie had het vermoeden van overtreding van de Opiumwet en besloot daarop verder onderzoek te doen.

Cash, drugs, wapen, munitie

Nader onderzoek van de politie leidde op 12 juni tot de doorzoeking van de woning van de verdachte, aan de Dopheidelaan in Hilversum. In de woning werd contant geld en een merkhorloge gevonden. Dit werd in beslag genomen. In de bijbehorende parkeergarage van de woning werd in voertuigen vervolgens een vuurwapen, een grote hoeveelheid munitie en circa zes kilo harddrugs aangetroffen. De man is aangehouden.