HILVERSUM - Een snackbar aan de Larenseweg werd zondagavond 6 september overvallen. Het bleef bij een poging en zonder buit gingen de overvallers er vandoor. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.00 uur kwamen twee gemaskerde personen een snackbar aan de Larenseweg binnen. De twee riepen direct dat het een overval is. De medewerker van de snackbar bedacht zich geen moment en wist de verdachten zonder buit de zaak uit te werken . Ze waren hierna naar de overkant van de Larenseweg gerend en getuigen zagen ze de Eemnesserweg in rennen. Hierna ontbrak ieder spoor. Bij de poging was niemand gewond geraakt.

Signalement

Verdachte 1
- Sprak met een mannelijke stem
- Dun postuur- +- 1.70

- 1.75 meter lang
- Volledige gezichtsbedekking
- Donkere kleding, blauw/zwart

Verdachte 2
- Dun postuur- +- 1.70 meter lang
- 1.75 meter lang
- Volledige gezichtsbedekking

Getuigen gezocht
De recherche is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de overval. Heeft u iets gezien? Of heeft u meer informatie over de verdachten? Misschien beschikt u wel over camerabeelden. Deel dit dan met de recherche in Hilversum. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Bij dit formulier kunt u eventueel ook beelden toevoegen. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u de informatie delen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl. Alle informatie kan waardevol zijn voor het onderzoek.