Nu de sportscholen nog gesloten zijn zie je iedereen zoeken naar andere oplossingen: bootcampen in het park, hardlopen over straat, basketballen op de pleintjes. Alleen niet iedereen wil (of kan!) op die manier sporten. De nieuwe, goedkope oplossing is het FitnessBoard.

Weerstandselastieken voor een sterk spierstelsel
Het FitnessBoard is gemaakt van een dikke mat van foam. Je kunt aan de bovenkant en onderkant elastieken haken. Op deze manier kun je veel weerstand creëren en je spieren op allerlei verschillende manieren trainen. Je hebt hiervoor geen dumbells, schijven of apparaten nodig. Wel kun je een extra fitnessstang aanschaffen, waar je elastieken aan kunt haken om voor meet variatie in de oefeningen.

18 verschillende workouts
Bij het FitnessBoard hoort een app. Je kunt in deze app kiezen voor een training die bij jou past of waar je zin in hebt. Vervolgens zie je op het scherm hoe je de oefeningen moet uitvoeren. De app kan gesynchroniseerd worden met je agenda, waardoor je een reminder krijgt zodra het weer tijd is om te sporten. Je kunt kiezen uit 18 trainingen. Er zijn verschillende trainingen voor doelgerichte spiergroepen, zo kun je kiezen uit billen/benen/buik, een training voor je core, kicktraining, ritme of juist uithoudingsvermogen. Ook voor iedere leeftijd zijn er opties: we hebben trainingen voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Er zijn zelfs aangepaste trainingen voor mensen die nek- of schouderproblemen hebben of voorzichtig moeten zijn met hun rug. Iedereen kan dus van het bord gebruik maken, hoe oud je ook bent en wat je conditie ook is.

Twee vierkante meter
Met het FitnessBoard heb je zo op slechts twee vierkante meter een volledig fitnesscircuit. De focus ligt altijd op het combineren van oefeningen en gecontroleerde bewegingen. Dat houdt in dat je jouw spieren aanspant en dan oefeningen doet. Zo worden niet alleen grote spiergroepen bij de oefeningen gebruikt, maar ook kleinere, ondersteunende spieren. Dit maakt de workout effectiever.

Ondersteuning vanuit SportLounge
Het FitnessBoard is ontwikkeld door de SportLounge. Het mooie hiervan is dat je altijd bij ons kunt aankloppen voor hulp en ondersteuning. Heb je nog vragen over hoe het werkt of over hoe je een specifieke oefening precies moet uitvoeren? Geen probleem, via de app heb je online ondersteuning. Wil je meer informatie of heb je zin om het FitnessBoard te bestellen?

Wil je meer informatie vul dan ons informatieformulier alsjeblieft in. We bellen je dan binnen 2 dagen op. https://www.sportloungenederland.nl/informatie/