Woodstock vloeren is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van echte betonvloeren geschikt als woonvloer. Beton vloeren zijn cementgebonden minerale vloeren. Woodstock leveren ook gietvloeren of kunststof vloeren.

U bent welkom in onze showroom om onze vloeren te bekijken. Wij zijn alleen op afspraak geopend en nemen graag de tijd om uw wensen en uw project te bespreken.

Betonvloeren zijn naadloze vloeren. Dit zorgt voor een strakke look die meteen opvalt en er kan ook geen vuil tussen voegen belanden, wat bij tegels bijvoorbeeld wel het geval is. Dit maakt betonvloeren heel wat onderhoudsvriendelijker.De naadloze look maakt betonvloeren erg geschikt voor moderne interieurs. Daarnaast passen ze dankzij hun industrieel karakter ook erg goed in winkels en kantoren.

BETONVLOER van beton zijn erg slijtvast. Ook als de vloer intensief belopen wordt, kan je dus lang blijven genieten van de stevige en moderne look. Dit betekent dat een betonnen vloer ook een lange levensduur heeft.

De betonvloer hoeft niet noodzakelijk grijs te zijn. Tegenwoordig kunnen er namelijk kleurstoffen toegevoegd worden aan het mengsel van de vloer. Op die manier kan je in grote mate zelf het uitzicht van je vloer bepalen.De stevigheid van een betonnen vloer maar liever geen naadloze afwerking? Dan is het mogelijk om voegen te slijpen in de vloer. Op die manier creëer je de look van betontegels. Natuurlijk kan je dan zelf de afmetingen van deze 'tegels' bepalen.Betonvloeren kunnen zeker gecombineerd worden met vloerverwarming en isolatie. Vloerverwarming geeft een erg comfortabel gevoel en je verliest ook geen plaats door andere verwarmingstoestellen zoals radiatoren of accumulatoren. Je mag de vloerverwarming echter pas inschakelen als de vloer volledig gedroogd is.Ben je op zoek naar een vakman voor de plaatsing van een betonvloer? Via de contact formulier kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen van vloeren ook van beton. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en de voordeligste aanbieding kiezen.

Beton is zeer sterk en prima geschikt om vloeren mee te maken maar het is van nature niet echt een waterdicht materiaal. Dat heeft te maken met de structuur van het materiaal en de natuurkundige processen die zich afspelen tijdens het drogingsproces.

Wanneer het beton net is gestort, gaan de zwaardere granulaten in het beton naar beneden zakken. Hierbij vormen zich minuscule kanaaltjes die het beton vatbaar maken voor indringing van vloeistoffen, zoals oliën en vetten.

Om het indringen van vuil te voorkomen is het noodzakelijk om de betonvloer te beschermen. Dit kan op verschillende methoden gebeuren.