HILVERSUM - Hilversum is weer een mooie vernieuwde Albert Heijn rijker. Vandaag knipte Anton van Schaick, al 28 jaar werkzaam bij Albert Heijn Langestraat, samen met supermarktmanager Ben Schreurs het lintje door. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruimer assortiment aan verse producten, maar ook de Saladebar om zelf verse salades samen te stellen en de sushibar waar diverse verse sushi worden bereid.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Ben Schreurs enthousiast. “De reacties zijn zeer positief. Klanten zijn verrast door de nieuwe, ruime inrichting en de uitbreiding van ons versassortiment.”

Vers
Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Je kunt je eigen kruiden knippen, zelf sinaasappelsap maken met de citruspers en er zijn diverse soorten snoepgroenten die je zelf kunt scheppen. Het assortiment van de bakkerij groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan verse noten, vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Innovaties
Albert Heijn Langestraat is duurzamer door een installatie waarmee warmte wordt teruggewonnen. “We gebruiken nu geen gas meer, dat levert een forse energiebesparing op.” zegt Ben Schreurs. “Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.” De winkel heeft het aantal zelfscankassa’s uitgebreid naar vijftien.

Albert Heijn Langestraat is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur.