LAREN - Albert Heijn aan de Zevenend in Laren sluit zondag 14 juni om 18:00 uur voor een maand de deuren voor een grote verbouwing. De vloer wordt volledig vervangen en de supermarkt krijgt het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op veel vers, lekker en gezond eten. Afrekenen gaat sneller door nieuwe zelfscankassa’s. Woensdag 15 juli om 11:00 uur gaat Albert Heijn weer open.

“Omdat de vloer volledig wordt vervangen zijn we langer dan normaal dicht, maar de winkel krijgt een heuse metamorfose”, vertelt supermarktmanager Mohamed Albadichi enthousiast. “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren maar door de slimme inrichting wordt ons assortiment vers flink uitgebreid. We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, elke dag verse sushi, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel.”
In de vernieuwde winkel komen ook negen nieuwe zelfscankassa’s met handscanners, waardoor het afrekenen sneller gaat. Mohamed Albadichi: “Vanaf woensdag 15 juli staan we met het hele team weer vol enthousiasme klaar en verwelkomen we iedereen graag in onze mooie vernieuwde winkel.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals Albert Heijn Pampusweg 13 in Muiden, AH Huizerweg 8 in Blaricum, AH Koekoeklaan 88 in Bussum, AH Lindenlaan 10 en Oostermeent-Zuid 48 in Huizen, of de AH Seinstraat 13 in Hilversum.