HILVERSUM - Albert Heijn in winkelcentrum Seinhorst in Hilversum sluit donderdag 30 juli om 15:00 uur tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. De supermarkt wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. De winkel krijgt de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller door meer zelfscankassa’s. Woensdag 12 augustus om 11:00 uur gaat Albert Heijn weer open.


“De winkel krijgt een heuse metamorfose”, vertelt supermarktmanager Roland Storm enthousiast. “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar de winkel gaat helemaal om. De ingang verplaatst naar waar nu het zelfscanplein is. De inrichting wordt vernieuwd en het assortiment vers wordt flink uitgebreid, met meer keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren, verse sushi en alles voor de borrel.” Vanaf woensdag 12 augustus staat het hele team van AH Seinhorst weer vol enthousiasme klaar en verwelkomen ze iedereen graag in de mooie vernieuwde winkel.


Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Albert Heijn Zevenend 2 in Laren, Albert Heijn Langestraat 53 in Hilversum en Albert Heijn Kapittelweg 105 in Hilversum.