BUSSUM - Trekpleister opent in Bussum vandaag haar vierde winkel - na Uden, Bodegraven en Putten - met een compleet vernieuwd winkelconcept. In de vernieuwde, moderne winkel staat de klant nog meer centraal. Klanten vinden hier opvallend veel voordeel, te vinden in de herkenbare oranje gekleurde schappen. Verder staan vakkundige medewerkers klaar om mee te denken en advies te geven. 'De nieuwe Trekpleister' maakt onderdeel uit van de vernieuwde merkstrategie van de voordeeldrogist. Met de vernieuwing verstevigt Trekpleister haar positie als voordelige buurtdrogist met meer aandacht voor de klant.


"De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk kunnen vinden", zegt winkelmanager Ricardo Toonen. "Ons winkelteam staat klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en om hen kennis te laten maken met het voordeel en de services van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Bussum en omstreken dan ook van harte uit om snel een kijkje te komen nemen!"

Vernieuwde kassa's
Klanten treffen in de winkel in Bussum niet alleen een moderne en frisse beautyhoek, maar ook een compleet nieuw kassa- en servicegedeelte. Ook beschikt de nieuwe Trekpleister winkel over digitale schermen. De winkel is verder volledig uitgerust met ledverlichting waardoor het stroomverbruik flink wordt gereduceerd. Op deze schermen wordt het assortiment en de aanbiedingen uitgelicht waardoor klanten extra worden geïnspireerd.

Medewerkers staan klaar om advies te geven. Klanten kunnen bij hen terecht met vragen over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Het uitgebreide health-assortiment is divers en krijgt volop aandacht door de prominente plaats in de groen gekleurde schappen. Verspreid door de winkel vinden klanten opvallend gekleurde oranje schappen met artikelen die in de aanbieding zijn.