HUIZEN - Autobedrijf Poll van ondernemer Koos Poll is vanaf heden uitgebreid. De Forddealer-vestigingen in Hilversum en Naarden zijn beiden versterkt met Profile. Zowel in Hilversum als ook in Naarden zijn de vestigingen verbouwd om de uitbreiding met Profile te kunnen realiseren. Met de twee nieuwe Profile-vestigingen versterkt het familiebedrijf Poll de regio in 't Gooi en omstreken, want de bestaande vestiging in Huizen was al een Profile-locatie. Poll is verheugd met de uitbreiding: "Al vijf jaar zijn we in Huizen actief met de franchiseformule van Profile. Dat bevalt zo goed, dat we graag wilden uitbreiden. Onze relaties kunnen nu terecht bij drie Profile-vestigingen en hiermee versterken we onze positie in de regio."

Gerenommeerd familiebedrijf
Met een rijke historie van 84 jaar (sinds 1936) is Koos Poll de derde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. De klanten profiteren dankzij de komst van de nieuwe Profile-vestigingen van complete bandenservice en auto-onderhoud. Directeur Marketing Paul van den Acker: "We zijn erg blij met de schaalvergroting in deze regio. Dit is een mooie kans om bestaande en nieuwe klanten van Poll kennis te laten maken met ons gemak en de transparante werkwijze op het gebied van auto-onderhoud."

Profile Hilversum Poll
Het uitbreiden van de bestaande Ford-vestiging met Profile op een nieuwe locatie is een mooie stap, omdat de bereikbaarheid flink verbeterd is. De vestiging in Hilversum aan de Vreelandseweg 3 (ringweg) is ook nog eens ruim 1,5 keer groter en alles is van glas, dus een stuk lichter. Poll: "De locatie ligt tussen twee wegen in, dus zowel Profile als Ford-rijders krijgen ieder een eigen ingang met bijbehorende herkenning." Er is een flinke verbouwing aan vooraf gegaan. Alles is nu omgebouwd en klaar voor gebruik.

Profile Naarden Poll
De bestaande werkplaatsvestiging in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 17A bestaat sinds 2016 en is een compleet opgeknapte vestiging. Met de uitbreiding van Hilversum was Naarden een logische stap. Poll: "Met minimale aanpassingen is Naarden ook een Profile-vestiging. We hebben de mooiste combinatie: naast de dealervestigingen ook de voordelen van de Profile-formule met complete dekking."

Opening en toekomst
Sinds 6 juni zijn de vestigingen in Hilversum en Naarden volledig operationeel. Door de bijzondere omstandigheden, waarin ons land zich de afgelopen maanden bevond kon er helaas geen feestelijke opening georganiseerd worden. Daarom laat Poll de regio graag persoonlijk kennis maken met de Profile bedrijven, door in de zomermaanden een flyer met een kortingscoupon voor banden en/of onderhoudswerkzaamheden te verspreiden.

Alle medewerkers blijven werkzaam bij Poll. In Hilversum komt er een baliemedewerker bij en in de toekomst hoopt Poll het personeelsbestand nog verder uit te breiden. Tevens wordt er gespecialiseerd in de veranderende markt van elektrische auto's. "Dit vraagt om een andere aanpak van de monteurs voor het onderhoud en omgang met diagnose-apparatuur", aldus Poll.