HILVERSUM -In deze tijd waar veel mensen thuis moeten improviseren om te kunnen werken, biedt Gooiland Hotel luxe flexwerkplekken aan. De 56 hotelkamers zijn te huur voor een dag of een dagdeel om ongestoord een productieve werkdag te hebben.


Uitstekende wifi en roomservice

Alle hotelkamers beschikken over een ruim bureau, uitstekende wifi, gratis koffie en thee en een eigen toilet. Claudia Tjan, hotelmanager Gooiland Hotel: “Onze hotelkamers zijn heerlijk rustig en geven onze gasten de mogelijkheid om toch even van huis weg te kunnen om te werken. Iedere hotelkamer heeft een balkon om even een frisse neus te halen en we bieden roomservice aan voor drankjes en een lunch. Op deze manier kunnen we mensen uit de omgeving faciliteren en staan onze hotelkamers niet helemaal leeg.”

Ochtend, middag of hele dag
De flexwerkplekken zijn te huur voor een ochtend, een middag of een hele werkdag. Voor een dagdeel betaalt men 22,50 euro en voor een hele dag 40 euro. Een lunchpakket kost 8,50 euro, inclusief onbeperkt fruit.

Longstay
Naast de huur van de hotelkamers als flexwerkplek is het ook mogelijk om een kamer voor een langere periode te huren, voor minimaal 7 dagen en met een maximum van 30 dagen. Hiervoor betaalt men 455 euro per week.Voor meer informatie kan men contact opnemen met de receptie via info@gooiland.nl of 035 744 0115.