HILVERSUM - De opening van de 23e vestiging van Johnny’s Burger Company op 29 februari is een groot succes, met name vanwege de 2 uur lang gratis burgers.

Het evenement voor de officiële opening in Hilversum werd op woensdag 26 februari aangekondigd. Vervolgens verspreidde het nieuws zich snel, voornamelijk via Facebook door enthousiaste lokale burgerliefhebbers. Tegen de tijd dat de eerste gratis burger op zaterdagmiddag wordt gegrild staat er dan ook een lange wachtrij met hongerige mensen aan de Gijsbrecht van Amstelstraat.

Ondanks de ongunstige weersomstandigheden is men blij om één van de eerstelingen te zijn die de burgers van de burger-bezorgformule in Hilversum mag proeven.
Ook het personeel van de nieuwe vestiging in Hilversum is tevreden met het succes en de aandacht voor de openingsactie. Het non-stop grillen van honderden gratis burgers is geen kleine taak maar wordt systematisch en op een hoog tempo uitgevoerd, waardoor de wachtrij in constante beweging is.

Over Johnny’s Burger Company
Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.

Overige informatie:

Johnny’s Burger Company

Iedere dag geopend van 12:00 tot 22:00
Gijsbrecht van Amstelstraat 109
1214 AW Hilversum

https://www.johnnys.nl/
facebook.com/JohnnysBurgerHilversum