HILVERSUM - Albert Heijn Seinhorst is weer open. Vandaag knipte Aries Miguel, al 12 jaar werkzaam bij Albert Heijn, samen met supermarktmanager Roland Storm het lintje door. De supermarkt in winkelcentrum Seinhorst in Hilversum heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen én nu ook dagelijks verse sushi. De winkel is duurzamer en het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s.


“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt Roland Storm. “Klanten zijn verrast door de nieuwe, ruime inrichting en de uitbreiding van ons versassortiment. We willen onze klanten nog meer inspireren om lekker en gezond te eten, met veel verse producten en met verschillende smaken. Medewerkers staan klaar om te adviseren, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

Vers
Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Er zijn diverse soorten snoepgroenten die je zelf kunt scheppen én nu ook dagverse sushi. Het assortiment van de bakkerij groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels en gehaktballetjes.

Technische vernieuwingen
Het aantal zelfscankassa’s is in de vernieuwde winkel uitgebreid van acht naar twaalf. “Hiermee gaat het afrekenen nog sneller”, zegt Roland Storm. “Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.

En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.” De winkel is ook duurzamer doordat er geen gas meer wordt gebruikt. “Dat levert een enorme energiebesparing op”, aldus Roland Storm.

Albert Heijn Seinhorst is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 11:00 tot 19:00 uur.