Hilversum - Donderdag 28 maart 2024 organiseert College De Trappenberg van 10.00 tot 11.30 uur een lentemarkt in de hal van de school aan de Soestdijkerweg 129c in Hilversum

College De Trappenberg is een regionale school, gevestigd in Hilversum, voor gespecialiseerd voortgezet onderwijs met aandacht voor de specifieke situatie van elke leerling. De school biedt op verschillende afdelingen onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of een chronische aandoening.

Lentemarkt

Tijdens de Lentemarkt op donderdag 28 maart van 10.00 tot 11.30 uur verkopen de leerlingen zelf producten die ze gemaakt hebben tijdens praktijkvakken. U kunt daarbij denken aan kletspotjes, servetten en ansichtkaarten, maar bijvoorbeeld ook windvangers, bloembollen en plantjes, paradijsvogels, paaseitjes en nog veel meer. Tijdens de markt kunt u kennismaken met onze leerlingen, wie zij zijn en wat zij kunnen. Met uw aankoop steunt u de activiteiten die De Trappenberg organiseert voor hun leerlingen.

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor de Paasdagen of bent u nieuwsgierig naar ons onderwijs? U bent van harte welkom!

(College) De Trappenberg Soestdijkerstraatweg 129C 1213 VX Hilversum https://www.collegedetrappenberg.nl

Onderwijsvorm College De Trappenberg

In het onderwijs van College de Trappenberg is alles gericht op het zo zelfstandig mogelijk functioneren van haar leerlingen, met een focus op praktijk en toekomst. Op deze school werken de leerlingen in de ochtenduren met name aan de vakken taal, lezen en rekenen. ’s Middags zijn ze veelal praktisch bezig met vakken als zorg en wonen, techniek, groen en ICT. College De Trappenberg beschikt over een eigen horecaplein, winkel en werkbedrijf. Op deze speciaal voor hen ingerichte plekken leren de leerlingen 2 / 2 allerlei werknemersvaardigheden die hen klaarmaken voor een plek in de maatschappij.