HILVERSUM - Eind dit jaar opent Loetje een restaurant in het centrum van Hilversum. De geruchten gingen al langer, maar vandaag maakt het populaire biefstukrestaurant de komst naar de mediastad officieel bekend. Na een grote verbouwing zal Loetje in december worden geopend.
Het nieuwste restaurant van Loetje vestigt zich in de bekende horecalocatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren.


Grote verbouwing
De komende maanden volgt eerst een grootschalige verbouwing. De ruimte van de naastgelegen kapsalon wordt bij het restaurant getrokken en het restaurant wordt helemaal opnieuw ingedeeld. Ook wordt er een nieuwe keuken geïnstalleerd om straks de lekkerste biefstuk en andere Loetje klassiekers optimaal te kunnen bereiden.
‘We zijn heel blij dat we onze komst naar Hilversum eindelijk kunnen bevestigen, vertelt Sandra van Halderen (CEO Restaurant Company Europe) enthousiast. De bouwwerkzaamheden zijn gestart en het is heel leuk om te zien dat de belangstelling direct al enorm groot is. Het wordt ook echt een prachtige locatie, met het uitgebreide restaurant, de mooie ligging in het centrum en het terras aan de Kerkbrink die in de nabije toekomst een metamorfose krijgt.’ De opening van Hilversum wordt de 35e locatie voor Loetje die deze zomer nóg twee nieuwe restaurants opent in Zeist en Maastricht.

De lekkerste biefstuk
Al ruim 45 jaar is Loetje een begrip vanwege zijn malse ossenhaas biefstuk. Standaard rosé gebakken en op no-nonsense wijze geserveerd in echte Loetje jus om lekker om in te dopen met witbrood. En natuurlijk een royaal portie friet en een goedgevulde salade. Naast deze klassiekers heeft Loetje nog veel meer lekkers op de kaart. Vis, vegetarisch (waaronder een plantaardige biefstuk) en lekkere toetjes. Ook voor koffie met gebak, lunch of een goede borrel kun je bij Loetje terecht. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot meer dan 30 succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met datzelfde warme Loetje DNA.

De werving voor het nieuwe team in Hilversum is inmiddels gestart. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Bekijk de vacatures op werkenbij.loetje.nl.