HILVERSUM - Bij M-tropical waan je je even in de tropen. Bij deze waxing & skincare studio in Hilversum is het duidelijk dat de eigenaresse Braziliaans roots heeft. Haar salon heeft een tropisch tintje en sinds kort gebruikt zij verse Aloë vera.

Maria is eigenaresse van salon en heeft een grote passie voor uiterlijke verzorging. Zij helpt zowel mannen als vrouwen die een mooie, gezonde en stralende huid willen. Ook onthaart zij in haar salon op de meest comfortabele en professionele manier.

Net voordat de salon dicht moest volgde ze een training Dr. Green. Dé Aloë vera kwekerij van Europa. Tijdens de lockdown heeft Maria zich nog verder verdiept in de vele voordelen van het gebruik van verse Aloë vera. Nu ze weer open is biedt ze dan ook met veel plezier behandelingen met verse Aloë vera aan en gebruikt zij de verse gel na het ontharen. Hierdoor herstelt de huid nog sneller. Ze haalt de gel zelf vers uit de bladeren. Dit past perfect bij haar manier van werken. De gel is op verschillende manieren te gebruiken voor je huid. Het koelt de huid direct en beschermt het.

Dr. Green kweekt de meest geneeskrachtige Aloë: de Barbadensis Miller, in de volksmond vaak Aloë vera genoemd. De plant staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel van de plant heeft vele werkzame stoffen en kan onder andere helpen tegen acne, huidveroudering, littekens, algemene verzorging en andere huidproblemen.

Bezoek www.M-tropical.nl om een behandeling te boeken ga naar www.drgreen.nl voor meer informatie over Aloë vera’s.