HILVERSUM - Op zondag 4 oktober, Werelddierendag, gaan wij onze dieren van de Dierenweide in het zonnetje zetten en hier hebben wij jouw hulp bij nodig.

Wat gaan we doen:

Wie op 4 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij ons langskomt, kan deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo kun je een stempelkaart kopen waarmee kinderen aan 5 activiteiten kunnen deelnemen. Daarnaast kan er een rondje op de rug van één van de aanwezige paarden worden gemaakt, kun je met de konijnen knuffelen, is er tegen minimale vergoeding koffie met taart verkrijgbaar, zijn er gepersonaliseerde keycords verkrijgbaar en kun je op de foto met je favoriete Dierenweide dier. Tot slot zijn er mooie prijzen voor de volwassenen te winnen met onze loterij. Uiteraard houden wij ons aan de geldende Corona maatregelen.

Giften zijn altijd welkom op rekening NL94 RABO 0112 2231 92

Met het geld dat op deze dag wordt ingezameld kunnen wij onze weide en dieren weer een poos verzorgen. Stichting Dierenweide Zonnehoeve is afhankelijk van giften en draait geheel op basis van vrijwilligers. De dagelijkse verzorging van de dieren en het onderhoud van de weide wordt met veel enthousiasme gedaan door de vrijwilligers.

Op Dierenweide Zonnehoeve lopen een flink aantal dieren die vrij te bewonderen zijn. Onze hekken zijn dagelijks geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur. Wij zijn gevestigd op de Loosdrechtse Bos 9 te Hilversum. (Landgoed Zonnestraal)

We hopen je te mogen begroeten op 4 oktober.