HILVERSUM – Na een grote verbouwing heeft Loetje vrijdag 1 december de deuren geopend van een splinternieuw restaurant in Hilversum. Vanaf nu kunnen Loetje fans ook op deze sfeervolle locatie terecht voor de lekkerste ossenhaasbiefstuk in jus en andere smakelijke Loetje gerechten.

Loetje opent op een bekende plek in het centrum van Hilversum, aan de Gooische Brink passage met uitzicht op de Kerkbrink. De locatie is de afgelopen maanden gronding verbouwd. Zo is de voormalig naastgelegen kapsalon bij het restaurant getrokken en is zowel het restaurant als de keuken geheel vernieuwd om de lekkerste biefstuk en andere Loetje klassiekers optimaal te kunnen bereiden.

Warme grandcafé uitstraling
Het inmiddels 36e restaurant van Loetje heeft een huiselijke grandcafé uitstraling gekregen. Ondanks dat geen enkele Loetje hetzelfde is, is ook hier duidelijk de unieke Loetje sfeer te herkennen; warm en klassiek met een eigentijdse touch. Met ruim 180 zitplaatsen verdeeld over gezellige zitjes, grotere tafels en de ruime bar biedt Loetje in Hilversum voldoende mogelijkheden.

De lekkerste tijd van het jaar
Gedurende de decembermaand heeft Loetje naast de reguliere menukaart ook feestelijke decemberspecials. De eerste reserveringen voor de feestdagen stromen dan ook al binnen. ‘We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en zijn blij dat we de hele maand december onze gasten hier kunnen gaan ontvangen’, vertelt Sandra van Halderen, CEO van Loetje. ‘De opening is zelfs nog iets naar voren gehaald en er is echt keihard gewerkt. Ik ben dan ook enorm trots op het prachtige resultaat en op de teams die dit voor elkaar hebben gekregen.’

Lunch, borrel en diner
Loetje is vanaf nu dagelijks geopend van 12:00 – 22:00 uur voor lunch, borrel en diner. Het comfortabele interieur zorgt ervoor dat je hier met vrienden of familie gemakkelijk de hele avond kunt zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je hier aan het juiste adres.

Over Loetje
Zeg je Loetje, dat zeg je de lekkerste biefstuk. Op no-nonsense wijze geserveerd in échte Loetje jus, met frites en wit brood. Maar ook een kop koffie met iets lekkers, heerlijke lunchgerechten en smakelijke vegetarische gerechten is Loetje niet vreemd. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot 36 succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met stuk voor stuk nog steeds datzelfde warme Loetje DNA.

• Opening vrijdag 1 december
• Prachtig verbouwde locatie met uitzicht op de Kerkbrink
• 36e restaurant voor Loetje