HILVERSUM - Stichting JobOn, een toonaangevende landelijke community voor werkzoekenden, verheugt zich om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met de Gemeente Hilversum. Deze samenwerking heeft tot doel werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van werk en hun professionele ontwikkeling te bevorderen.

De samenwerking tussen Stichting JobOn en de Gemeente Hilversum zal verschillende initiatieven omvatten, waaronder workshops, trainingen en netwerkevenementen. Deze activiteiten worden georganiseerd voor en door werkzoekenden om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, het uitbreiden van hun professionele netwerk en het vergroten van hun kansen op het vinden van passend werk. Als onderdeel van deze samenwerking zal Stichting JobOn nauw samenwerken met lokale partners. Door middel van mentorprogramma's en persoonlijke begeleiding zal Stichting JobOn werkzoekenden ondersteunen bij elke stap van hun professionele reis naar werk. Er zal speciale aandacht zijn voor nieuwkomers, woonachtig in de regio.

Samen de krachten bundelen

"We zijn verheugd met deze samenwerking met de Gemeente Hilversum om werkzoekenden te helpen bij het realiseren van hun professionele doelen", aldus Josée Blanken, algemeen directeur van Stichting JobOn. "Door onze krachten te bundelen, kunnen we een duurzame verandering teweegbrengen in het leven van werkzoekenden, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan de economische groei van de regio. Met de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt is het benutten van het beschikbare arbeidspotentieel van cruciaal belang". Wij zetten in op het empoweren van werkzoekenden en met de Nationale Werkbezoekdag, die dit jaar op 20 november zal plaatsvinden, kunnen ook werkgevers de samenwerking met Stichting JobOn opzoeken.

Benut je talent bij JobOn

Iedere werkzoekende is welkom bij de events van Stichting JobOn. Daarnaast hebben we speciale aandacht op het identificeren en benutten van talenten die momenteel ondervertegenwoordigd zijn op de arbeidsmarkt. Dit omvat onder meer het bieden van ondersteuning aan groepen zoals langdurig werklozen en nieuwkomers.

Voor meer informatie over Stichting JobOn en haar programma's kunt u terecht op

www.jobon.nl

en informatie over de Nationale Werkbezoekdag, zie

www.werkbezoekdag.nl