HILVERSUM - Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei hebben we in Theater de Vioolkist in Hilversum een bijzondere theatershow met Suzanna Mangar. Suzanna schittert in haar solo theatershow Telor, 'Ik wil mijn ei kwijt'. Voor deze muzikale show neemt ze ons mee naar Maluku Island waar haar vader is geboren. Wat zou jij doen als je i.p.v. 6 maanden, 30 jaar moet verblijven op een plek waar je niet van plan was om te blijven?

In deze ontroerende en humoristische show vertelt Suzanna over haar Molukse vader, voormalig KNIL-Soldaat, en een Nederlandse moeder. Een bijzonder verhaal over Suzanna haar multiculturele opvoeding wat voor veel mensen voor herkenning zorgt en de nodige humor met zich brengt.

De 'Molukse verhalen' worden met deze show op een speelse manier van generatie op generatie doorgegeven. De muzikale band maakt deze show compleet, waardoor we in de Molukse sferen terecht komen.

Suzanna heeft al meerdere zalen uitverkocht en ontroerd de harten van de mensen. Een aanrader voor iedereen om de Theatershow Telor 'Ik wil mijn ei kwijt' te bezoeken!