HILVERSUM - Albert Heijn in het winkelcentrum Hilversumse Meent ging na een ingrijpende verbouwing vandaag open. De winkel van het ondernemersechtpaar Gijs en Ingrid van Rijn is een stuk groter en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Het afrekenen gaat sneller omdat er zelfscankassa’s zijn. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast.

Ook roepen Gijs en Ingrid van Rijn klanten op om in de vernieuwde winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen. Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

1,5 meter
De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop. Daarom zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates vind je op www.ah.nl/samen

Albert Heijn aan De Meent 19 in Hilversum is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en zondag van 11:00 tot 19:00 uur.