Ayurveda raadt aan om twee keer per jaar je lichaam (geest en ziel) grondig te reinigen. In het voorjaar komen afvalstoffen los en die willen we zo snel mogelijk kwijt, om onbalans te voorkomen. Ieder seizoen heeft weer andere kenmerken en uitdagingen!

In de herfst kun je bijvoorbeeld last krijgen van stijve, pijnlijke gewrichten, slapeloosheid, een gevoel van onrust, angsten, vermoeidheid, stress, etc. Wanneer je in de herfst in balans bent, kun je zoveel mogelijk genieten van de spirituele, creatieve energie die dit seizoen met zich mee brengt!

Volgens Ayurveda is voor alles een tijd en is het belangrijk om de cyclus van de natuur te volgen. September, oktober en november zijn dan ook de beste maanden om jezelf in balans te brengen en er voor te zorgen dat je heerlijk kunt genieten van dit seizoen!

Daarom hebben we weer een mooie herfstdetox voor je in de aanbieding! De herfst detox is een 9-daagse detox, die je gedeeltelijk thuis zelf doet (dieet en kruiden) en een aantal dagen kom je bij ons in de praktijk voor behandelingen.

Tijdens de detox volg je een speciaal dieet, krijg je kruiden die je spijsverteringssysteem ondersteunen, onderga je verschillende behandelingen, die je op lichamelijk en emotioneel niveau balanceren en je in een diepe staat van ontspanning brengen. Ter voorbereiding krijg je uitleg over het dieet en de kruiden en in de detox-week ontvang je ook een voedings- en leefstijlconsult, zodat je ook in de periode na je detox voor een goede balans kunt zorgen.

Meer info via www.divine-ayurveda.com

Divine Ayurveda
Multatulilaan 55
1215BH Hilversum
www.divine-ayurveda.com