Zeer lichte bewolking14.4 ℃

De Hondenkapper in Amstelveen

De hondenkapper

Bij de Hondencrèche S114 staat de liefde voor de hond voorop en hebben wij oog voor het welzijn van uw hond. Regelmatig bewegen en contact met soortgenoten is uitermate belangrijk voor de fysieke- en geestelijke gezondheid van uw hond. De honden verblijven op ons grote geheel omheind speelveld en wordt er regelmatig een wandeling met ze gemaakt, als het weer het toelaat gaan we zwemmen op ons privéstrandje. Door kennis, ervaring en inzicht weten wij een natuurlijke sfeer te creëren in de hondencrèche zodat de honden in goede harmonie met elkaar omgaan. Recensies laten zien dat de honden die zeer regelmatig bij de Hondencrèche verblijven rustiger zijn in huis, beter luisteren en zich socialer opstellen naar andere honden.

Naast de genoemde hondenopvang behoort ook training en gedragstherapie tot de mogelijkheden bij ons. Wilt u daar meer informatie over neem dan contact met ons op.

De honden die overnachten krijgen 2x per dag vers vlees, voor de honden die geen vlees lusten hebben wij een goede brok. Tussendoor worden ze regelmatig verwend met een natuurlijke snack.

Onze hondengasten hoeven bij de Hondencrèche S114 niet jaarlijks ingeënt te worden, maar wij nemen genoegen met een recente titerwaarde bepaling.

Foto's van De Hondenkapper

De Hondenkapper image 1
De Hondenkapper image 2

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
Amsterdamseweg 234
1182 HM  Amstelveen
Mobiel
06-33633992
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Hondenkapper. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map