Deze afslankcursus leert jou succesvol af te slanken. Stop nu met al die pogingen die jou tot nu toe alleen maar geld, ergernis en teleurstelling hebben opgeleverd. Er is een manier die nooit eerder onder de aandacht is gebracht.

Iedereen kan tijdelijk een dieet volgen, vetverbrandingspillen slikken, buikvet laten bevriezen of een paar maanden gedisciplineerd naar de sportschool. Helaas houden we dat op langer termijn niet vol. Het zijn allemaal tijdelijke acties en hulpmiddelen. Het resultaat blijft op langer termijn vrijwel bij iedereen uit. Waarom?

Omdat het behalen van succes in ons denken, gedrag en bewustzijn zit. Daarbij zal je keuzes moeten maken die je op langer termijn vol kan houden zodat het uiteindelijk een gewoonte wordt. Met het Anti Buikvet Traject ga je anders, voldoende, lekker en gezond eten. Je zal nooit honger hoeven te ervaren. Zo wordt afvallen leuk en geen straf! Daarnaast leer je te ontspannen, veilig en verantwoord te bewegen èn het belangrijkste... je leert OM te denken. Negatieve gedachten keer je naar andere gedachten die je nodig hebt om door te gaan. Door anders te gaan denken ga je, je anders voelen. Of beter gezegd, door middel van omdenken ga je je veel en veel beter voelen. Wanneer jij je goed voelt en minder negatieve gedachtes hebt maak je ook goede en positieve keuzes! Je manier van denken, gezond eten en bewegen zijn de 3 pijlers die direct succes opleveren. We wekken hiermee de 3 beste gelukshormonen endorfine, serotonine en dopamine op. Die geven je de juiste kick om door te gaan! Je leert het allemaal tijdens het Anti Buikvet Traject, de enige sleutel tot blijvend succes!"

Zolang je niet leert hoe je met je denkpatroon en alle opkomende excuses om moet gaan, zal je nooit definitief succes boeken" Mensen die in het bezit zijn van een vitaal en slank lichaam, hebben een beslissing genomen. Zij zijn degene die een keuze hebben gemaakt en doen wat nodig is. Zij laten zich niet leiden door prikkels van buitenaf, door excuses, door smoesjes. Zij staan voor gezondheid omdat ze lang van hun lichaam en het leven willen genieten.

Zij zijn de mensen die anders zijn gaan denken, anders zijn gaan voelen en anders zijn gaan doen! Ook jij kan nu ontdekken doe je dat doet!

Herken jij je in de onderstaande statements?
✓ Ik heb alles al geprobeerd, maar niets werkt
✓ Ik jojo al jaren, nooit blijven die kilo's definitief weg
✓ Ik word gek van mezelf, ik val constant terug in slechte gewoontes
✓ Sporten houd ik nooit langer vol dan een paar maanden
✓ Altijd vind ik wel een excuus om niet door te zetten
✓ Soms walg ik van mijn eigen lichaam
✓ Ik wil niet alles opgeven, nog wel genieten van iets lekkers

Voor mij was dit de BOOST om eindelijk iets te doen aan mijn overgewicht. In 21 dagen ben ik 5,3 kg afgevallen door elke dag oefeningen te doen (speciaal voor de buik) en een anderseten voedingsplan. Dit was de start van een gezondere levenswijze, ik heb meer energie en ben afgevallen. Ook waren er meditaties en opdrachten om jezelf te helpen en om het vol te houden. Ik deed thuis doe oefeningen met de filmpjes in de Fitness app waar je toegang tot krijgt. De ondersteuning via de community en online coach sessies zijn geweldig en leerzaam. Nu een paar maanden later hou ik het nog steeds vol. Ik voel me 10 jaar jonger.

Helène de Graaf (70 jaar)Wat ga je tijdens het traject doen om je doel te behalen:
✓ 15 minuten per dag effectieve buikspier training volgen
✓ Gezond, lekker en voldoende eten
✓ Motivatie opdrachten uitvoeren
✓ Leerzame films bekijken
✓ Kennis modules lezen
✓ Levenslange deelname MYB community
✓ Q&A coach bijeenkomsten volgen

Hoe zou jij je voelen als je buik een stuk slanker is?
Stel jezelf eens voor:
✓ Dat je kleding goed en lekker zit en niet ontsiert wordt door je buik
✓ Dat je, je niet meer schaamt voor je partner en zelfverzekerd je lichaam durft te tonen
✓ Dat je sterk genoeg bent om nee te kunnen zeggen tegen ongezonde dingen
✓ Dat je, je niet meer vermoeid voelt maar vitaal bent om leuke dingen te kunnen doen
✓ Dat mensen om je heen gaan zeggen dat je er goed uitziet
✓ Dat je de kick ervaart van Kracht & Zelfverzekerdheid
✓ Dat je straalt van geluk, vertrouwen en energie

Kortom, dat je de vrouw bent die jij graag wilt zijn!
Dat gevoel en die uitstraling hebben enorm veel invloed op je omgeving, je werk, je vrienden, je kinderen. Mensen die zelfverzekerd en gelukkig zijn trekken veel positiviteit en succes aan. Zou het niet geweldig zijn als jij je straks onder die groep kan schalen? Dat jij het voorbeeld bent voor vele andere? In dit traject leer je het! Wil je niet langer wachten en zie jij jezelf al voor je... slank en vol vertrouwen, minder vermoeid en bruisend van de energie? Ga dan lekker aan de slag en ontneem jezelf deze kans niet!

https://www.sportloungenederland.nl/anti-buikvet-traject/