Half bewolkt7.2 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam in Amsterdam

Bezoekadres:

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

Generatorstraat 10
1014AT Amsterdam
088-8282782
e.zentveldt@rataplan.nl
http://www.rataplan.nl

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

RataPlan heeft drie kringloopwinkels in Amsterdam en één in Diemen. Al onze winkels bieden een compleet assortiment en zijn ruimtelijk ingericht. Er is ruimte voor presentatie van veel verschillende artikelen zodat klanten ideeën op kunnen doen. De stijl van de winkels kenmerkt zich door eenvoud. Het interieur is gemaakt van gerecyclede materialen en pallets. Tevens is er bij de winkels voldoende parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.

Het aanbod van RataPlan varieert van dag tot dag en loopt zeer uiteen. Elke dag is er weer een nieuwe aanvoer van spullen. Er zijn dus elke dag nieuwe unieke items te vinden in de winkel. Van leuke kleding tot fraai serviesgoed, van zeldzame elpees en boeken tot gebruikte fietsen. Maar ook beeld- en geluidsdragers zoals videorecorders, dvd-spelers, tv’s en radio’s.

Toe aan een pauze tijdens het shoppen? Neem plaats in de koffiecorner en geniet van een lekker warm of koud drankje. Kom snel langs en ontdek het zelf!

Foto's van Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam image 1
Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam image 2
Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map