Met hypnotherapie wordt gewerkt met trance. Bij trance kan je je voorstellen dat je heet geconcentreerd bezig bent en de buitenwereld wat vergeet. Denk maar eens aan die momenten dat je bezig bent te lezen in een goed boek of dat je helemaal in een film zit. Trance is eigenlijk een vorm van diepe ontspanning waarbij de aandacht verschuift van het denken naar het gevoel.

Waarom Hypnotherapie?
Tijdens een sessie wordt gewerkt met het onbewuste. Het onbewuste is het deel van jezelf waar al je ervaringen en emoties zijn opgeslagen. Vanuit dit onbewuste deel van jezelf reageer je nu op de buitenwereld, vanuit oude emoties en negatieve overtuigingen. Deze emoties en negatieve overtuigingen zijn vaak al in de kindertijd ontstaan door aanpassing aan je omgeving. Doormiddel van hypnotherapie krijg je inzicht in je eigen patronen van waaruit je nu op de buitenwereld reageert. Tijdens hypnotherapie begeleid ik je om deze emoties te helen en negatieve overtuigingen op te sporen en om te keren. Je geeft aan jezelf de liefde en zelfwaardering die je ooit te kort bent gekomen. Hierdoor kan je steeds beter jezelf zijn, meer vertrouwen in jezelf hebben, de juiste keuzes voor jezelf gaan maken, grenzen stellen en een betere balans gaan vinden tussen denken en voelen. Kortom gaan leven vanuit jouw kracht! Door hypnotherapie kom je steeds dichter uit bij wie je werkelijk bent en kan je steeds meer vanuit jouw kern gaan leven.

Enkel toepassingen
- Trauma verwerking
- Stress en burn-out
- Angst klachten
- Negatief zelfbeeld
- Stoppen met roken
- Begeleiding bij willen afvallen
- Hoog Sensitieve Personen; HSP
- Rouw en verliesverwerking
- Prikkelbaar darm syndroom; PDS. Hypnotherapie helpt voor ruim 80% je klachten te verminderen of helemaal kwijt te raken. Dit is wetenschappelijk bewezen.

Je bent van harte welkom in de praktijk van Miriam van ’t Klooster, www.hypnotherapievantklooster.nl 06 15363306 Torenlaan 11B in Bussum