Zeer lichte bewolking14.4 ℃

Racesquare Utrecht B.V. in Utrecht

Racesquare Utrecht B.V.


Formule 1 race experience

Racesquare Utrecht biedt een volledige Formule 1 experience door een Formule 1 race te simuleren in onze high end simulatoren. Onze simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek om de race experience zo realistisch mogelijk te maken.

Kom je alleen of liever met meerdere mensen? Je kunt één stoeltje reserveren en onbekenden proberen te verslaan, maar je kunt ook een grid afhuren en van je eigen race square gebruik maken. Ontdek de volledige Formule 1 experience bij Racesquare Utrecht.

Op eigen niveau

Er wordt met iedereen rekening gehouden bij Racesquare Utrecht. Zo is er de mogelijkheid om afhankelijk van het niveau van de groep een soort race te kiezen. Zo hebben we de soft races voor beginners, de medium race voor de racers die bekend zijn met het racen en de hard race voor de race-experts. De niveaus zijn verschillend maar ook in de opbouw. Zo is het weer in een soft race altijd zonnig terwijl bij een medium of hard race de regen zomaar kan toeslaan. Liever niet handmatig schakelen? Dat kan worden geregeld!

Formule 1 Racing Centre

Hoe verleidelijk is het om gas te geven op die tergend trage A2? Bij ons kan het! Onbeperkt zelfs. Lichten aan. Lichten uit. Daar ga je. Jij en je vrienden of collega’s vol gas door de bochten van een Fomule 1-circuit naar keuze. Lukt het onverhoopt niet om te winnen? Revanche aan de bar in het midden is zeker ook één van de opties

Foto's van Racesquare Utrecht B.V.

Racesquare Utrecht B.V. image 1
Racesquare Utrecht B.V. image 2
Racesquare Utrecht B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
Hertogswetering 171a
3543 AS  Utrecht
Telefoon
085 130 4333
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Racesquare Utrecht B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map