Licht bewolkt14.3 ℃

Silentis Uitvaartverzorging in Almere

Silentis Uitvaartverzorging

Overlijden of sterven, een groot mysterie waar ieder levend persoon zich waarschijnlijk vragen over stelt…

Het is een pijnlijk onderwerp, maar sterven maakt deel uit van een mensenleven; ieder mens wordt op een dag geboren en ieder van ons sterft op een dag. Waarom gaan mensen dood, waarom nu, er was nog zoveel te doen… Is alles nu definitief voorbij of is er toch een hiernamaals? Zien we onze geliefde overledenen ooit terug of is afscheid nemen op een mooie manier alles wat ons nog rest?

Deze en zoveel andere vragen houden ons eens temeer bezig als we geconfronteerd worden met een overlijden in onze directe omgeving; het sterven van een geliefde, een vriend of een goede bekende laat vaak een diepe indruk op ons na.

Net op het moment dat we te maken krijgen met verdriet, diepe emoties en zoveel vragen waarop we geen antwoord krijgen moet er ook nog eens zoveel gedaan en geregeld worden, want een overlijden brengt naast het verzorgen van de uitvaart ook heel wat administratief werk met zich mee.

Om u te begeleiden in deze zware tijd is Silentis Uitvaartverzorging er voor u als uitvaartonderneming, want naast het verzorgen van de begrafenis of de crematie is Hans Brummer en zijn team er ook om u te steunen met alle handelingen die ondernomen moeten worden bij een overlijden en dat alles in een serene sfeer.

silentis03Belangrijk om te weten is het feit dat Silentis Uitvaartverzorging zich aanpast aan zowel de wensen die de overledene had als de wensen van de nabestaanden, dus iedere stap die wij ondernemen gebeurt in overleg met de meest betrokken nabestaanden op de meest menselijke manier.

Hans Brummer en zijn team staan voor het verzorgen van een uitvaart geheel in overeenstemming met de persoonlijkheid van de overledene, een laatste eerbetoon aan een geliefde dat onvergetelijk moet zijn.

Naast het verzorgen van een begrafenis of crematie is Silentis Uitvaartverzorging er als gids om de nabestaanden attent te maken op ieder belangrijk detail, zowel voor als na de uitvaart.

Bij ons bent u dus in goede handen tijdens de zwaarste momenten in een mensenleven.

Foto's van Silentis Uitvaartverzorging

Silentis Uitvaartverzorging image 1
Silentis Uitvaartverzorging image 2
Silentis Uitvaartverzorging image 3
Silentis Uitvaartverzorging image 4
Silentis Uitvaartverzorging image 5
Silentis Uitvaartverzorging image 6
Silentis Uitvaartverzorging image 7
Silentis Uitvaartverzorging image 8
Silentis Uitvaartverzorging image 9

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
Couperinstraat 13
1323 MV  Almere
Telefoon
036-5360083
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Silentis Uitvaartverzorging. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map