Bewolkt11.7 ℃

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur in Nieuwegein

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omringende landen.


De Groene Koepel is een marketing- en belangenbehartigingsorganisatie voor de drie keurmerken Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten. Daarnaast staat zij met het DGK Lab als kennis- en ontwikkelcentrum aan de basis van verschillende innovaties in de verblijfsrecreatie.

Foto's van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur image 1
Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur image 2

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
Appelvink 1
3435 RX  Nieuwegein
Telefoon
030-6033701
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Particulier
22-12-2019

Review:
Het moet ons nu toch echt van het hart, de natuurkampeerterreinen lagen ons altijd dicht aan het hart en hadden ze in het verleden bijna allemaal bezocht, een aantal jaren zijn deze , toen, betaalbare terreinen 25%duurder geworden .zo langzamerhand zijn alle onderdelen weer iets duurder geworden en nu dit jaar zijn bij de meeste terreinen de prijzen persoon weer hoger geworden Sommige terreinen gaan per nacht soms naar de 30 euro voor 2 personen soms zelfs dan geen electra en WiFi Echt te gek , denk nou eens aan mensen die een klein inkomen hebben die je al organisatie de natuur wilt laten voelen Wij gaan uit principe niet meer naar de natuurkampeerterreinen , en om ons heen krijgen we nu dezelfde kritiek te horen Elitair is de natuur niet. Maar de terreinen worden het zo wel Klaas van den berg , Lelystad

Geef je beoordeling over Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map