Bewolkt11.7 ℃

Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V. in Hilversum

Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V.


Beerepoot Techniek is een leverancier van technische produkten en componenten , gereedschappen en werkkleding voor de industrie, bouw , scholen , overheidsinstellingen , weg- en waterbouw en bouwgerelateerde bedrijven.

Met een ruime voorraad is Beerepoot Techniek in staat de klant elke dag te voorzien van alle produkten en gereedschappen om de klus te klaren. Met een eigen bezorgdienst rijden wij elke dag de bestellingen rond. Kijk bij onze postcode overzicht waar wij bezorgen. De bestellingen die buiten deze regio vallen sturen wij uiteraard netjes op. Bestellingen tot 16:00 worden mits ze op voorraad zijn dezelfde dag verstuurd.

Beerepoot Techniek weet hoe belangrijk is dat om je eigen bedrijf goed te promoten. Daarom kunnen wij de klant van A to Z voorzien van bedrukte werkkleding. Doordat we dit zelf in eigen beheer houden is het zelfs bij kleine aantallen al interessant om dit te maken.

Als particulier kunt U ook bij terecht bij Beerepoot Techniek .Wij verkopen een groot aantal van onze produkten per stuks omdat wij begrijpen dat de klant niet altijd volle verpakkingen wilt aanschaffen.

Ook buiten onze reguliere openingstijden kunt U Beerepoot Techniek bereiken. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We zullen met de klant een passende oplossing bedenken.

Doordat onze enthousiaste medewerkers beschikken over technische kennis en vaardigheid kunnen zij het juiste advies geven over ons uitgebreide assortiment en industriele produkten en waar nodig is helpen met kleine technische handelingen. Indien U een offerte wilt ontvangen zullen wij altijd proberen deze binnen 24 uur te versturen.

Beerepoot Techniek heeft een onderhouds-dienst voor HD Reinigers van het merk Dibo. Voor andere merken kunt U altijd informeren wat de mogelijkheden zijn. Het electrisch gereedschap kan Beerepoot Techniek laten repareren en keuren.

Foto's van Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V.

Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V. image 1
Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V. image 2
Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
Vreelandseweg 40
1216 CH  Hilversum
Telefoon
035-6217649
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Technische Handelsonderneming Beerepoot B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map