Bewolkt11.7 ℃

The PhoneLab Amsterdam Zuid in AmsterdamThe PhoneLab Beethovenstraat


Kiest u voor ThePhoneLab Beethovenstraat, de van Woustraat of toch voor de Marnixstraat in Amsterdam? Als u één van onze drie winkels in Amsterdam bezoekt, dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om te wachten op uw reparatie onder het genot van een lekker kopje koffie. Maar u kunt er ook een gezellig dagje uit van maken. Er is namelijk genoeg te doen in Amsterdam!

Terwijl uw iPhone, iPad, MacBook, Samsung, telefoon of tablet wordt gerepareerd met originele onderdelen tegen een scherpe prijs, kunt u verschillende dingen doen in Amsterdam:

Zo kunt u het Rijksmuseum eens bezoeken. Het Rijksmuseum behoort tot een van grootste musea van Amsterdam en hier is onder andere De Nachtwacht te zien. Ook is er een mooie tuin waar u heerlijk kunt bijkomen terwijl uw telefoon of tablet wordt gemaakt.

Of neem een rondvaart door de Amsterdamse grachten terwijl uw telefoon batterij vervangen wordt. Amsterdam staat namelijk bekend om zijn prachtige grachten.

Er zijn ook genoeg parken in Amsterdam waar een mooie wandeling gemaakt kan worden. Bij elk filiaal van ThePhoneLab is wel een park te vinden. Het bekendste park is toch wel het Vondelpark.

Foto's van The PhoneLab Amsterdam Zuid

The PhoneLab Amsterdam Zuid image 1
The PhoneLab Amsterdam Zuid image 2

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
Beethovenstraat 94
1077 JN  Amsterdam
Telefoon
020 737 29 42
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over The PhoneLab Amsterdam Zuid. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map