Licht bewolkt14.3 ℃

Uitvaartwinkel Almere in Almere


Uitvaartwinkel Almere


De Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 is alleen op afspraak op dinsdag of donderdag te bezoeken.


Wel kunt u altijd terecht in onze webshop. Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar tijdens kantoortijden op 036-5402113.

Voor vragen en/of meldingen van overlijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 036-3030936.


Voor veel mensen is de dood nog altijd een beetje taboe en lijkt de wereld van uitvaarten ondoorzichtig. Daar willen wij met de Uitvaartwinkel op De Binderij 2 in Almere verandering in brengen. De eerste en enige uitvaartwinkel van Flevoland en het Gooi.

Met ruim 200 jaar ervaring weten wij dat veel mensen het moeilijk vinden om een uitvaartcentrum binnen te lopen. Met deze winkel hopen wij de drempel hiervoor weg te nemen. Er kan uitgebreide informatie en producten over uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken gevonden worden. U wordt door een deskundige ontvangen en mag rustig rondkijken of onder het genot van een kopje koffie een gesprek aangaan met onze medewerkers. De kosten voor een uitvaart naar uw eigen wensen kunnen wij kosteloos voor u begroten.

Bekijk hier onze webshop

Naast informatie in de uitvaartwinkel kunt u terecht voor producten rondom een overlijden. Van een kaartje om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode tot boeken over de verwerking van verlies. Tevens hebben wij vele mooie herdenkingsproducten, zoals een grote collectie urnen en sieraden, kaarsen en allerlei ideen en producten om een afscheid echt persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld een herdenkingsbox, gedenklichten, speciale sluitschroeven, een speciale kaars, een boek over hoe een toespraak voor een uitvaart te schrijven, condoleanceregisters, speciale rouwcirculaires etc. Voor alle onderdelen van een uitvaart kunt u bij ons terecht. Ook hebben wij een speciaal gedeelte voor het verlies van een kind. Tevens kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een passend uitvaartritueel of u in contact brengen met een van onze vele contacten die u verder kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan een ritueelbegeleider, tekstschrijver of pastor. U vindt een iets uitgebreidere lijst van artikelen op de pagina producten en diensten.

Tevens kunt u door ons ook uw gehele uitvaart laten verzorgen in elke gewenste stijl. Traditioneel, stijlvol of informeel. Voor elk budget, met een luisterend oor zoeken wij in samenspraak met u naar een passend afscheid van een dierbare. Alleen hulp bij het organiseren of een los onderdeel afnemen kan ook (bijvoorbeeld alleen de kist of rouwvervoer). Wij staan u met raad en daad terzijde.

Wij verzorgen een uitvaart, begrafenis of crematie in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Gooise Meren ( Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg), Wijdemeren (s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Eembrugge, Eemdijk, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Baarn, Maartensdijk, Hollandse Rading, Bilthoven, Lelystad, Dronten, Zeewolde en omliggende plaatsen.Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar tijdens kantoortijden op 036-5402113


U kunt altijd terecht in onze webshop: Bekijk hier onze webshop

Dinsdag op afspraak

Donderdag op afspraak

Telefoon 036-5402113 via ons contactformulier of per e-mail info@uitvaartwinkelalmere.nl een afspraak maken.

Foto's van Uitvaartwinkel Almere

Uitvaartwinkel Almere image 1
Uitvaartwinkel Almere image 2
Uitvaartwinkel Almere image 3

Zoek een bedrijf in Hilversum:

Adres
De Binderij 2
1321 EH  Almere
Telefoon
(036) 540 21 13
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Uitvaartwinkel Almere. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map