Lichte regen4.1 ℃

W. Tijmstra Bouw B.V. in Ilpendam

Bezoekadres:

W. Tijmstra Bouw B.V.

Monnickendammerrijweg 32
1452PM Ilpendam
0299-648178
info@tijmstrabouw.nl
http://www.tijmstrabouw.nl

Aannemersbedrijf W. Tijmstra Bouw BV

is een bedrijf met een goede reputatie en bekend om haar kwaliteit en nauwkeurigheid. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in alle facetten van de bouw, zoals utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, onderhoud en verbouw.

Bouwen is ons vak. Een vakmanschap dat al sinds de oprichting van ons bedrijf de basis vormt voor kwaliteit en vertrouwen. Een kwaliteit die zowel door ons als onze opdrachtgevers als vanzelfsprekend moet worden beschouwd. En die tot uitdrukking komt in de vele projecten die wij tot volle tevredenheid hebben mogen uitvoeren.

Vakmanschap, kwaliteit, service en flexibiliteit zijn voor ons sleutelwoorden en staan hoog in het vaandel. Het streven naar gedegen vakwerk is dagelijks werk.

Tevens zijn wij naast bovengenoemde bouw, ook actief in de bouw voor de gezondheidszorg. Hieronder kunt u verstaan het onderhoud van de Evean.

Zorg gebouwen in Zaanstreek/Waterland maar ook de bouw en het ver-bouwen van een aantal Tandartspraktijken in Purmerend en omstreken. Ook voeren wij aanpassingen uit om het woongenot van mindervaliden te vergroten.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over W. Tijmstra Bouw B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map